001JTLOGO

 LV 

  EN 


Sākums Restorānu pakalpojumu speciālists
Restorānu pakalpojumu speciālists

IEGŪSTAMĀ  KVALIFIKĀCIJA

RESTORĀNU PAKALPOJUMU SPECIĀLISTS

PROGRAMMAS  VEIDS

Profesionālās vidējās izglītības programma

PROGRAMMU  KOPA

RESTORĀNU PAKALPOJUMI

KVALIFIKĀCIJAS LĪMENIS

3. profesionālās kvalifikācijas līmenis

IEPRIEKŠĒJĀ  IZGLĪTĪBA

Pamatizglītība

ĪSTENOŠANAS  ILGUMS

Četri gadi

IEGUVES  FORMA

Klātiene

IZGLĪTĪBAS IESTĀDES UN IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS AKREDITĀCIJAS LAPA

Tiks akreditēta 2017. gada novembrī

PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS LICENCE

P - 15335

PROFESIONĀLIE MĀCĪBU PRIEKŠMETI

  • Sabiedrības un cilvēka drošība
  • Valodas, kultūras izpratne un izpausmes
  • Sociālās un pilsoniskās prasmes
  • Sabiedrības un cilvēka drošība
  • Valodas, kultūras izpratne un izpausmes
  • Zaļās prasmes
  • Iniciatīva un uzņēmējdarbība
  • Sociālās un pilsoniskās prasmes
  • Tūrisma un viesmīlības uzņēmuma darbības pamatprocesi
  • Viesmīlības pamatprincipi tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Prakse tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Viesu apkalpošana restorānā
  • Tūrisma un viesmīlības pakalpojumu un papildaprīkojumu pārdošana
  • Uzskaites un atskaites dokumentācijas sagatavošana
  • Preču un pakalpojumu iepirkšana tūrisma un viesmīlības uzņēmumā
  • Darbu organizēšana restorānā
  • Restorāna ēdienkartes un tehnoloģiskās dokumentācijas izstrāde
  • Banketu apkalpošana
  • Citu tautu virtuve
  • Telpu dizains un floristika
  • Viesu apkalpošana bārā
  • Ēdienu gatavošanas pamatiemaņas
  • Restorānu pakalpojumu speciālista prakse

PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS MĒRĶIS: 

Izglītības procesa rezultātā sagatavot restorānu pakalpojumu speciālistu, kurš pārzina restorāna darba organizāciju un viesu apkalpošanas standartus; veic viesu apkalpošanas procesa plānošanu, koordinēšanu, pakalpojumu pārdošanu un restorāna darbības rezultātu analīzi kvalitatīvu pakalpojumu nodrošināšanai; ir atbildīgs par izpildītā darba rezultātu un pakalpojumu kvalitāti.

 

 

Copyright www.jelgavastehnikums.lv 2005-2016