001JTLOGO  fotoTEHNfasade small

 LV 

  EN 

 

 


Viesmīlis

IEGŪSTAMĀ  KVALIFIKĀCIJA

Viesmīlis

PROGRAMMAS  VEIDS

Profesionālās vidējās izglītības programma

PROGRAMMU  KOPA

Restorānu pakalpojumi

KVALIFIKĀCIJAS LĪMENIS

4. LKI līmenim

IEPRIEKŠĒJĀ  IZGLĪTĪBA

Pamatizglītība

ĪSTENOŠANAS  ILGUMS

Četri gadi

IEGUVES  FORMA

Klātiene

IZGLĪTĪBAS IESTĀDES UN IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS AKREDITĀCIJAS LAPA

PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS LICENCE

PROFESIONĀLIE MĀCĪBU PRIEKŠMETI

  • Sabiedrības un cilvēka drošība (1. un 2. līmenis)
  • Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (1. un 2. līmenis)
  • Sociālās un pilsoniskās prasmes (1. un 2. līmenis)
  • Valodas, kultūras izpratne un izpausmes (1. un 2. līmenis)
  • Ēdināšanas uzņēmuma darbības pamatprincipi
  • Paškontroles sistēma ēdināšanas uzņēmumā
  • Lietišķās saskarsmes pamatprincipi
  • Darba vietas un telpu sagatavošana
  • Sagatavošanās viesu apkalpošanai
  • Profesionālā saziņa svešvalodā
  • Viesu pasūtījumu pieņemšana
  • Viesu pasūtījumu izpilde
  • Norēķini ar viesi
  • Uzskaites un atskaites dokumentācija
  • Tehnoloģiskās dokumentācijas izstrāde
  • Dzērienu un kokteiļu gatavošana
  • Viesmīļa prakse

PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS MĒRĶIS: 

Izglītības procesā sagatavot viesmīli, kurš apkalpo viesus, ievērojot to vēlmes un apkalpošanas procesus un, nodrošinot uzņēmuma mērķu sasniegšanu, lieto profesionālās prasmes viesu sagaidīšanā, komunikācijā, galda klāšanā, ēdienu un dzērienu piedāvāšanā, pārdošanā, pasniegšanā un norēķinu veikšanā.

PROFESIJAS STANDARTS

Lejuplādēt:
https://registri.visc.gov.lv/profizglitiba/dokumenti/standarti/ps0041.pdf

 

Copyright www.jelgavastehnikums.lv 2005-2020